%

Skriveno srce

14.00  (105.48 kn)

Lyvijin ulazak u život Boa Marwooda i male Amy pokrenut će lavinu promjena u životu naoko hladne poslovne žene, muškarca koji je zaboravio koliko umirujuć može biti dodir ženske ruke i djevojčice koja samo želi ono što želi i svako drugo dijete: obitelj.

SKU: 9789534848258 Kategorija:

Lyvia Ruston inteligentna je, uspješna i proračunata poslovna žena. Nadahnuta poslovnim uspjesima, novcem koji teče u potocima, pa čak i strahopoštovanjem koje u drugima budi njezino ime, Lyvia se napokon odvažila okrenuti novi list u knjizi svojih uspjeha: donijela je odluku da želi postati majka. Oni rijetki koji je doista poznaju čude se njezinoj želji, no koliko teško to može biti? Ne samo da ima želju, Lyvia ima i plan i taktiku. Zato se prijavljuje za posao dadilje, smatrajući taj potez najboljim načinom da uvježba majčinstvo. I tako upoznaje Amy, djevojčicu samohranog oca koji se nikako ne može pomiriti s činjenicom da je upravo odrješita osoba poput Lyvije ona s kojom se njegova kći, nakon dugo vremena i puno tragedija, ponovno smije. Lyvijin ulazak u život Boa Marwooda i male Amy pokrenut će lavinu promjena u životu naoko hladne poslovne žene, muškarca koji je zaboravio koliko umirujuć može biti dodir ženske ruke i djevojčice koja samo želi ono što želi i svako drugo dijete: obitelj. Je li Lyvia djelić slagalice koji im nedostaje?

“Neke se bitke dobivaju odvažnošću i odlučnošću. No za neke je ciljeve potrebno žrtvovati srce. U ovom ćemo romanu upoznati toplu dušu koja se krije iza ledenog brijega boli i izdaje. Dobro došli u svijet Lyvije Ruston.” – Rose Strong, Ključ za knjigu

Težina 0.653 kg
Dimenzije 14.8 × 21 cm
Uvez

Meki uvez

Broj stranica

576 stranica

Rok dostave

Dostava 2-3 radna dana od primitka uplate

Košarica