%

Hladno srce

14.00  (105.48 kn)

Vane smatra da je njegovo srce umrlo s njegovom suprugom i djetetom. Otada se predao poslu i uspio sklopiti neka prijateljstva, no pravu sreću odavno nije iskusio. Međutim, ono što jest iskusio, bio je užitak u Marinom krevetu.

SKU: 9789534848272 Kategorija:

Svi grijesi dođu na naplatu, a požuda je jedan od onih koji obično dolazi i s nezavidnim posljedicama. Mara Marwood upustila se u strastvenu vezu s Vaneom svjesna da će ona biti kratkotrajna, a za njega i beznačajna. Sada, nekoliko mjeseci kasnije, dvoumi se treba li mu priznati da nosi njegovo dijete. Vane joj je jasno dao do znanja da nije zainteresiran za ljubav, a ona nikada neće biti ta kojoj će pokloniti svoje srce. Vane smatra da je njegovo srce umrlo s njegovom suprugom i djetetom. Otada se predao poslu i uspio sklopiti neka prijateljstva, no pravu sreću odavno nije iskusio. Međutim, ono što jest iskusio, bio je užitak u Marinom krevetu. I mora priznati da je to nešto bez čega bi muškarac, jednom kad se navuče, teško mogao preživjeti. Nakon što sazna za posljedice njihove avanture, Vane će morati odlučiti hoće li nastaviti živjeti s duhovima ili će prihvatiti novu priliku koju mu život nudi.

“Svatko od nas barem jednom u životu poželio je drugu priliku. Ovo je priča o muškarcu koji ju je dobio i ženi koja mu ju je pružila. Zajedno će morati naučiti da se za ono pravo vrijedi boriti, a temelj svemu uvijek je ljubav. Zaista, nothing else matters.” – Rose Strong, Ključ za knjigu

Težina 0.293 kg
Dimenzije 14.8 × 21 cm
Uvez

Meki uvez

Broj stranica

246 stranica

Rok dostave

Dostava 2-3 radna dana od primitka uplate

Košarica